A magyarság virágai
Egy kis csokor a hon virágaiból...

Vajon igaz-e, hogy a széljárta puszták állatbarát népét nem vonzotta a virágok szépsége? Csupán a szerény hűséget jelképező árvalányhaj jött volna velünk az őshazából?
Valóban a hódító oszmánok ajándékoztak meg bennünket egy sor, ma már tősgyökeresnek tartott virággal? A rezeda, a rozmaring, a bazsarózsa, a tulipán távoli vidékekről érkezett hozzánk, de ugyanúgy magyar virágnak tartjuk őket, mint az ártatlanságot jelképező liliomot, az önimádó nárciszt, a Kis-Ázsiából hozzánk érkezett orgonát...
A magyarság legismertebb, ma is kedvelt virágait gyűjtögetem össze dr. Rapaics Rajmund írásainak útmutatásával, mindenki gyönyörűségére.

Lepkeszárnyon

Titokzatos, törékeny természet varázsát, az áttetsző pilleszárnyak ecsettel álmodva az üvegre. Csupán egy csöppnyi titok, a természet ihlette, a fantázia szülte színes bohókák. A fénysugarak megtörnek, s visszakacsintanak a csillogó kacskaringókról, mesébe röpítenek máris.

Az ajándék a cég tükre

Az "egyszer használatos", könnyen felejthető tömegcikkek világában szeretné emlékezetes és maradandó ajándékkal kifejezni nagyrabecsülését ügyfelei felé? Szeretné megerősíteni a vevői hűséget egy igazán eredeti ötlettel? Arculathoz illő, egyedi ajándékokat kínálunk kis szériában is, kívánságra díszdobozban, exkluzív díszcsomagolásban. Palettánkon a kézzel festett üvegtárgyaktól az akvarelleken át talál különleges kalendáriumot, naptárt, világító virágcsokrot, Tiffany-technikával készített dísztárgyakat, ólomüveg- ablakot... Önnek mivel szolgálhatunk?

Az üveggyöngyjáték

A Mindenség, a Mesterek zenéje
Hallgatására készülünk ma itt fel
Megidézni a tiszta ünnepélyre
Áldott korokat nagy szellemeikkel.

Parttalan, viharzó, bűvös jelképek
Titokzatos formák igézetén
Emelkedjünk magasba, az élet
Hasonlat lett, gyémántkémény.

Csillagzatként kristályos hangot adnak,
Szolgálatukban teljesül a lét,
És köreikből senki sem zuhanhat
Máshova, mint a szent Közép.

Hermann Hesse